Magnskog SK 0-0 Säffle SK (Div 6)

Skolavslutningsfredag och studentfirande för många och Säffle har bortamatch mot Magnskog. Ny tränare sedan sist match och flera sena återbud i truppen. De sista spelarna ringdes i tre timmar före matchstart så förberedelserna var inte de bästa. Två var dessutom debutanter i laget. Magnskog ligger väldigt vackert och vädret är underbart när vi kommer fram men det mulnar på och jag tror det kommer ett fåtal droppar regn under matchen. När vi tittar på planen så ser det konstigt ut, ena planhalvan ser nästan nyklippt ut medans den andra är längre! Säffles trupp är ung, de yngsta är 15 år (fyller 16 under året) och den älsta har fyll 18. Magnskog är äldre och tyngre. Väntad matchbild var därför ett tufft fysiskt spel från Magnskog och ett löpstarkt Säffle men så blir det inte. Visst var det tufft i närkamperna ibland men sällan fult, Säffle åkte på ett gult kort för fult spel och det var nog helt riktigt, Magnskog fick även de ett gult kort men det tror jag var för protest mot domaren. Ja domaren tyckte jag gjorde en bra insats ,visst några fel domslut blir det alltid men jag tyckte inte han favoriserade något lag. Mangskog börjar matchen bäst och har många hörnor men Säffle orkar freda sitt mål. Någon riktig farlighet blir det inte så Max i mål behöver inte göra några jätteräddningar. Säffles backlinje gör ett bra jobb och Felix som gör sin första match i division sex tycker jag är matchens bästa spelare, imponerande att han som planens yngste spelare är den som pratar och hörs mest! Säffle har mer boll i andra halvlek men matchen slutar oavgjort. Den lilla publik Säffle hade tyckte att killarna gjorde det riktigt bra.

Backlinjen och innermittfältare i sammarbete krymper ytorna framför Max.
Trotts uppvaktningen får Noor iväg ett skott men mål blir det inte.
Brytningen såg ut att vara lite över gränsen i verkilgheten men på bild ser den helt ok ut.
Denna bild är inte representativ. Det var bra fart i Magnskogs spelare ända till slutsignalen, men minspelet var oemotståndligt.