Säffle SK 1-0 IFK Åmål

Säffles herrjuniorer mötte IFK Åmåls Division 6 lag veckan innan seriespelet börjar. Båda lagen mönstar väldigt många spelare och det var många byten. Derby brukar kanske inte vara så vackra att titta på. Om det var en välspelad match är upp till var och en att bedömma. Jag tyckte att det var lite för mycket driblingar och för lite passningsspel. Men visst när man började passa till varandra blev det stundtals riktigt bra spel. Båda målvakterna gjorde en bra match och det kändes konstigt att det bara blev ett mål i matchen.

Muscab högt på hörnan…
… Felix nickar returen och målvakten orkar inte hålla bollen.
Albin får en fin pass och skjuter hårt…
… strax innanför stolpen men målvakten är på bollen…
…och lyckas stöta den utanför stolpen
Indirekt frispark i Säffles straffområde och man ställer rätt muren