IF Nyedshov 2-1 Säffle SK

Säffle verkade inte riktigt vakna första kvarten med undantag av Dylan, det resulterade i att Nyedshov fick in ett tidigt mål. Jag tror att laget vaknade till på riktigt när man gjorde ett byte och flyttade ner Victor som yttermittfältare och sista 20 minuterna av första spelade man riktigt bra. Oscar gjorde första målet för året och tror även det var första målet i division 4, målet var välförtjänt då Oscar tog för sig rejält på innermittfältet. I andra halvlek var spelet mer jämt mellan lagen, dock tycker jag att Nyedshov har mer boll och trots att de inte har så många riktiga chanser så får de in ett andra mål på ett riktigt fint pass till en fristående spelare i straffområdet. Säffle har fler farliga chanser men får inte till något mer mål. Det var en trevlig match med bra domare och en jämn kamp på en gräsplan som tyvärr lämnade en hel del att önska men Säffles gräsplaner är inte mycket bättre.

Oscar gratuleras ac Tage och Rashed
Väldigt många halkade på planen oftast Säffles spelare men här var det Nyedshovs back som är på väg i backen.
Hm ja det är ju ingen spelare men så gullig att det fick bli ett kort ändå!