Para SM Simning

Söndag och sista dagen.

Det har varit en intensiv helg med många lopp och högt tempo även mellan loppen.

För mig var det första gången jag fotade simning, nja jag var ner och tog ett par kort för att se hur belysningen var om nu det räknas. När man som jag bara har baskunskaper om sporten man följer så är det svårt att fokusera på fixstjärnor och ta några bra bilder och sedan åka hem. Det föll sig naturligt att istället ta många bilder för att försöka få med så mycket som möjligt.

När det gäller bilderna från tävlingen så fotade jag för klubbens räkning och ni får gärna använda dem (privat, föreningar och förbund). Om ni lägger upp på hemsidor så skicka gärna en länk till mig, dels är det roligt att se sina bilder publiceras men framförallt så lär jag mig vad andra uppskattar!

Lycka till i framtida tävlingar och tack för uppvisningen!