Säffle SK 0-1 Trollhättans FK

Dags för hemmapremiär i Damernas division 1. Säffle spelar bäst fram till matchminut 25 då Amelie byts ut på grund av en knäskada (korsband skadat?). Lovisa byts in och man passar på att flytta upp Tuva från mittbackspossitionen för att spela mer offensivt. Trollhättan börjar spela bätter och när halvleken tar slut så har man under de sista minuterna haft ett bra tryck mot Säffles mål. I andr halvlek tar det bara 5 minuter innan Trollhättan trycker in bollen i Säffles mål. Mot slutet av matchen får Säffle allt fler chanser men det blir alldrig riktigt farligt. Tyvärr får Säfle ytterligare en spelare skadad i slutminuterna, mistänkt armbrott på Lisa. En match som kunde slutat med seger för Säffle då man började spea väldigt bra men som troligne blir väldigt kostsam på grund av skador.