Säffle SK 1 -2 IFK Kristinehamn

Kristinehamn gör ett mål effter bara någon minut och får en bra start. Säffle har bra fart på sin högerkant och får till ett flertal hörnor. Kristinehamn dominerar istället på Säffles vänsterkant, Säffles ytterback drar på sig ett tidigrt gult kort. Säffle försöker balansera upp sidorna genom att yttermittfältarna byter sida. Kristinehamn får en frispark strax utanför straffområdet och skjuter bollen genom muren och in i mål (0-2). Strax effter det i matchminut 44 tar Säffles vänster back ytterliggare ett gult kort i höjd med mittlinjen och får lämna planen. I halvtid tar Säffle och byter ut 3 spelare som skall med A-laget på match nästa dag. Kvar på planen har Säffle 10 spelare som samtliga är juniorer. Kristinehamn spelar runt en del i början av andra men Säffle tar för sig mer och mer. I en märklig situation i Kristinehamns straffområde får målvakten rött kort och det blir straff. Kristinehamn ställer en utespelare i mål men straffen räddade han inte. Nu blir det mer fart och fläkt men Säffle lyckas inte få till något mer mål.

Albin stod rätt på nästan alla hörnor både offensivt och deffensivt, tror inte han förlorade en luftduell på hela matchen
Frispark strax utanför mål. Skottet går genom muren, Max hinner nästan stoppa bollen. Kristinehamn tar ledningen med 2 mål