Säffle Sk 1-1 Torsby IF(2)

Äntligen var det dags för Damerna på hemaplan igen. Torsby står för motståndet men känns lite svaga i början, tycker Säffle vinner alla dueller och andrabollar så det känns som att idag vinner hemmalaget. Torsby blir sakta bättre i första halvlek men Säffle är vassare och får också in ett mål men linjemannen vinkar för offside så första halvlek slutar mållöst. I andra halvlek får Säffle in ett mål i effterspelet till en hörna, det är en nick som förlängs och går över målvakten och in i mål. Torsby protesterade och ville ha offside men denna gång stannade flaggan nere. Torsby hade inte många lägen i andra halvlek men när Säffle gör en miss i försvarsspelet så gör man mål och det står ett lika. Säffle trycker på och skapar många riktigt bra lägen men de lyckas konstigt nog inte få in den i mål. Torsbys målvakt borde ha varit planens bästa spelare. Sett till antalet chanser borde Säffle ha säkrat tre poäng men det blev endast en.

Dommartion från vänste Dennis, Håkan och Alexander
Frispark för Säffle men Torsbys målvakt står rätt tätt intil stolpen och behöver inte ens flytta sig.
Här får Säffle in bollen men linjemannen vinkar för offside.
Nick som förlängs och går över Torsbys målvakt och in i mål
På en hörna lyckas Säffle hamna helt rätt och har tre spelare mot Torsbys målvakt. Torsbys spelare missar helt i försvarsspelet
bollen studsar lite konstigt och Torsbys målvakt får på något sätt en fot på bollen
och strax effter denna bilden har målvakten fått händerna på bollen
Här missar målvakten sin utrusning
Tuva hoppar över målvakten och bollen hinner ut över sidlinjen